Pure Charcoal

818924
49,00 €

Ar "Pure Charcoal" kokoglēm Big Green Egg kļūst vēl zaļāks. Šīs revolucionārās, jaunās kokogles ir tīrs, ļoti augstas kvalitātes produkts. Pateicoties unikālajam koksnes karbonizācijas procesam, kas koksni pārvērš kokoglēs, "Pure Charcoal" ir augsts oglekļa saturs, vienlaikus tās satur maz smalko putekļu un praktiski nerada dūmus. "Praktiski" tāpēc, ka nedaudz dūmu var izdalīties no iekurināšanas līdzekļiem, gaļas vai zivju taukiem vai kokogļu gabaliem, kas ražošanas procesā nav 100 % izdeguši. Big Green Egg "Pure Charcoal" ir vienas no augstākās kvalitātes un ilgtspējīgākajām pieejamajām kokoglēm. Īpaši prasīgiem lietotājiem, kuri apzinās vides aizsardzības nozīmīgumu.

"Pure Charcoal" kokogles ir izgatavotas no ilgtspējīgi ražotas, FSC® sertificētas Eiropas ozola, dižskābarža un skābarža koksnes. Īpaši prasīgiem lietotājiem, kuri apzinās vides aizsardzības nozīmīgumu. Dižskābarža koksne ir mīkstāka un ātri iekuras. Ozols un skābardis ir cietāki koksnes veidi, taču arī tie ir izturīgi un stingri. 

Pateicoties augstajai kvalitātei, Big Green Egg "Pure Charcoal" kokogles piešķir ļoti neitrālu garšu. Vai vēlaties piešķirt ēdieniem mazliet dūmu aromāta? Tad pievienojiet kokoglēm koksnes šķeldas  vai koksnes gabaliņus.